Komesar Šut razgovarao sa Duvnjakom o stanju bezbijednosti

U službenim prostorijama Policijske uprave I u Zenici, jučer je policijski komesar Šut Semir sa saradnicima i načelnikom navedene policijske uprave održao sastanak sa predsjedavajućim Komisije za nadzor rada policije Skupštine Zeničko-dobojskog kantona, gospodinom Jasminom Duvnjakom.

Tokom ove posjete i održanog sastanka predsjedavajući Komisije je detaljno informisan o aktuelnoj bezbjednosnoj situaciji na području iz nadležnosti Policijske uprave I. Takođe je razgovarano o aktuelnim projektima i aktivnostima koje se realizuju sa ciljem unapređenja stanja bezbjednosti, poboljšanja kvalitete saradnje i pružanja usluga građanima, kao i projektima koji omogućavaju kvalitetnije uslove za rad policijskih službenika.

Tom prilikom konstatovano je da u proteklom periodu nisu zabilježeni veći bezbjednosni problemi, te da je stvaranju povoljne bezbjednosne situacije, uz redovne mjere koje se kontinuirano poduzimaju od strane policijskih službenika, naročito doprinjelo postupanje po planiranim aktivnostima i akcijama, koje su rezultat izvršenih procjena i reagovanja na uočene pojave i dešavanja na terenu.

Prethodni članakEvo kako promijeniti izgled novih Facebookovih sličica za reakcije
Sljedeći članakLjekari upozoravaju: Djeca uče lagati na neočekivan način