Komične scene sa Chelseajevim zvijezdama i svađom oko izvođenja penala

Komične scene sa Chelseajevim zvijezdama i svađom oko izvođenja penala

Mauricio Pochettino je poludio na svoju ‘djecu‘ iz Chelseaja zbog njihove svađe oko izvođenja penala. Noni Madueke i Nicolas Jackson su se sramotno posvađali oko toga ko će izvesti penal dok je Chelsea vodio 4:0 protiv Evertona, a Pochettino im je zaprijetio da više neće igrati ako se nešto slično ponovi.

Chelsea je na kraju slavio sa 6:0, a show je ukrao Cole Palmer koji je zabio četiri gola, uključujući i spomenuti penal za 5:0 koji je na kraju ipak izveo on. Tom golu je predvodila svađa koja je uključivala Maduekea koji se za penal borio s Jacksonom i Palmerom.

Čim je sudija dosudio penal Madueke je otrčao do Maloa Gusta i otrgnuo mu loptu iz njegovih ruku prije no što je započeo svoju svađu s Jacksonom. Thiago Silva je pokušao smiriti dvojac, a onda je došao kapiten Conor Gallagher i oteo Maduekeu loptu. Na kraju je penal izveo Palmer.

“To je baš šteta. Rekao sam igračima da se ne možemo tako ponašati. Rekao sam im da je ovo zadnji put da toleriram ovakvo ponašanje. Svi koji su upleteni u ovo idući put lete iz kluba. Ne šalim se. Nemoguće je da nakon ovakve utakmice vidimo ovakvo ponašanje. Ako želimo biti velika ekipa i boriti se za velike stvari, moramo se promijeniti i razmišljati više kao momčad”, rekao je razočarani Pochettino pa nastavio:

“Jasno sam im dao do znanja, a sada to radim i preko medija i kažem i našim navijačima: Cole Palmer je naš izvođač penala. Njegov je izbor želi li nekome prepustiti penal, ali ne na ovaj način. Ovo je baš žalosno i ne želim da se ponovi. Ponašali smo se kao djeca.

Pochettina su pitali hoće li to utjecati na sastav za polufinale FA Cupa protiv Manchester Cityja.

“Ne, ne. Ne radi to tako. Oni nisu iskusni igrači koji znaju što rade. Oni su mladi. Djeca su. Trebaju iskusiti neke situacije da bi naučili. Mi smo kao u školi. Moramo im pokazati da su jako mladi i da moraju učiti. Ako ne nauče napravit ćemo neke korake. Sada je sve na učenju. Iskoristit ćemo ovo iskustvo i idemo dalje”.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS