Kompanija iz BiH treba još 150 radnika 

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Rad u kompaniji podrazumijeva stabilne prihode, dobre radne uslove, topli obrok i prevoz autobusom kompanije, mogućnost napredovanja i porast zarade

Zbog porasta obima proizvodnje i povećanja izvoza,  Fabrici obuće ”Dermal” potrebni su novi radnici u šivaoni i montaži u pogonima u Kotor Varošu i Kneževu. 

Za pogon u Kotor Varošu raspisan je oglas za 100, a za pogon u Kneževu oglas za 50 ljudi.

U oglasu se navodi da kandidati koji se traže su oni koji vole da rade u velikom timu, uživaju prilikom izrade obuće i u kreativnom radu.

ČITAJ JOŠ:  Hotel Dubrovnik u Zenici traži radnike na recepciji: Plata 600 KM, morate poznavati i dva strana jezika

Poželjno je da imaju iskustva sa ručnim radom i šivenjem (šivaona) te sa radom na završnim operacijama prilikom izrade obuće (montaža).

Rad u kompaniji ”Dermal”, kako se navodi u oglasu koji prenosi Glas Kotor Varoša, podrazumijeva stabilne prihode, dobre radne uslove, topli obrok i prevoz autobusom kompanije, mogućnost napredovanja i porast zarade u skladu sa razvojem vještina i napredovanja u radu, kvartalne finansijske stimulacije za odgovoran rad i redovno prisustvo na poslu, rad u velikom kolektivu, rad na izradi obuće svjetskih brendova i rad sa ljudima koji nesebično dijele svoje znanje.

ČITAJ JOŠ:  U malom bh. mjestu više od 100 radnika ostalo bez posla

Podsjetimo, Dermal je jedan od najvećih proizvođača obuće u Bosni i Hercegovini a proizvodi za poznate svjetske brendove. Kompanija je posljednjih godina značajno proširila kapacitete i povećala broj zaposlenih.

Kako se prijaviti

Prijava za posao se vrši lično u preduzeću  ”Dermal” R,  Knez Mihajlova 47, 78220 Kotor Varoš i ”Dermal R” lokacija u Kneževu.

Svoj CV možete poslati na [email protected]  s naznakom “PRIJAVA NA OGLAS ZA POSAO” ili direktno se prijaviti u prijemnoj kancelariji preduzeća.

Rok za prijavu je 1. decembar ove godine.

ČITAJ JOŠ:  U srednjoj Bosni se otvara novi pogon, traži se više od 100 radnika

GODISNJICA
MARKETING