Kompanije iz BiH imaju šansu ući u Walmart i Amazon

Kompanije iz BiH imaju šansu ući u Walmart i Amazon

Kompanije u prehrambenoj industriji iz BiH čije vlasnice, osnivači ili rukovodioci su žene, mogu se prijaviti za unapređenje prodaje njihovih proizvoda na tržištu Sjedinjenih Američkih Država.

Cilj programa je da podrži 11 ženskih kompanija u prehrambenoj industriji iz zemalja Zapadnog Balkana, koje će dobiti kompletnu podršku u pripremi i realizaciji izvoza, prodaji i distribuciji u SAD. 

Filly Foods Inc. kompanija koja sprovodi program je specijalizovana za prodaju etno, visoko-kvalitetne hrane sa sedištem u Vašingtonu DC.

Ona će u okviru svoje platforme za elektronsku prodaju hrane (www.mezehub.com) kreirati posebnu kategoriju za proizvode žena preduzetnica i plasman na onlajn kanalima kao što su Amazon i Walmart, i na taj način doprineti boljoj vidljivosti, promociji i prodaji ovih proizvoda. 

Aktivnost se realizuje uz podršku regionalnog CATALYZE Programa za podsticanje rasta i razvoja malih i srednjih preduzeća (MSP), uz finansijska sredstva Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). 

Javni poziv sa kriterijumima i prijavnim formularom dostupan je preko internet stranice MezeHub.com platforme za prodaju hrane u SAD www.mezehub.com/pages/wexport-food-zene-u-izvozu-hrane

Konkurs je otvoren do 3. oktobra 2022. godine. Za više informacija o projektu molimo vas da pošaljete upite na [email protected]

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica