Portal 072info

UZNEMIRIJUĆI SADRŽAJ: Komšija napao porodicu, djeca sve snimila mobitelom (VIDEO)

72EA4166 8D54 4F4D ADD2 90AE3443B834
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Redakciji portala Crna-Hronika donosi vam priču iz Vlasenice. Komšijski obračun pretvorio se u horor. Djeca su sve snimila mobitelom. U nastavku vam donosimo ispovijest, video snimak i fotografije horora koji su preživjeli članovi porodice Jusić iz Vlasenice.

Strašna horor priča desila se sinoć u Vlasenici. Prvi komšija napao je porodicu Jusić, te povrijedio članove iste, pričinio veću materijalnu štetu. A ovo je samo mali dio horora koju su preživjeli članove porodice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Pisala sam o maltretiranju i terorisanju od strane našeg prvog komšije. Mnoge ste me osudile, izvrijeđale , rekle pa nije divlji zapad. Samo da vam kažem od srca vam želim da vam se nikad ovakvo nešto ne dogodi i da ne čujete ovakve vriske svoje djece. 

Moj komšija, Allah ga kaznio najgorom kaznom, sinoć je došao sa svojim sinom pijan psovajući majku mom mužu, zvao ga da izađe na put da ga ubije. Kada je rekao da neće otišao je do kuće donio motku i pištolj. zajedno sa svojim najstarijim sinom te napao na našu kuću. Razvalio je vrata i ušao u kuću. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Pucali su lupali i više ne znam još šta. U šoku sam. Šaljem vam slike i snimke. Policija je došla nakon sat vremena odvela ih u stanicu pritvorila na 24 sata. Noćas ce izaći! Kako da noćim u kuć?  Ko mi garantuje da nas noćas nece pobiti!! Ima li iko ko bi pomogao? Očigledno vlasti ne rade dovoljno! Cijelo selo maltretira puca tuče, nas najvise i to svi znaju! Čovjek i njegov sin su psihički nestabilne osobe i dođe im to ludilo neko. 

Nas nema ko zaštiti! Jer da su sagledali sve kako treba, bi bio kažnjen i to kako treba ali ne izgleda, nije ih briga. Pisali smo i Sudu dopis nikad nismo odgovor dobili! 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Najgore mi žao djece! Moje traume će doživotno imati a on nikad neće odgovarati za to, ja necu da moj muz ide u grob ili u zatvor. Ima li iko da nam pomogne?” – izjavila je Arnela Jusić

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME