9151CBE1 C340 4606 9610 49BB988DC1BE


AUTOR:
072INFO PORTAL

DATUM:

U sklopu redovne komunikacije sa građanima i aktivnosti vezanih za planiranje investicionih ulaganja u 2021. godini, gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović zajedno sa predstavnicima resornih službi, posjetit će u narednom periodu sve mjesne zajednice na području Zenice.

Osim predstavnika Savjeta mjesnih zajednica, pozivaju se da ovim sastancima prisustvuju i građani od kojih se očekuju konstruktivni prijedlozi za realizaciju investicionih ulaganja s ciljem poboljšanja uslova života u njihovim naseljima.

U okviru posjete, Kasumović je danas boravio u Mjesnim zajednicama Drivuša, Putovići / Putovićko Polje, Perin Han i Tišina.

Sa mještanima Driviše gradonačelnik Fuad Kasumović razgovarao je o projektima koji se trebaju prioritetno rješavati s ciljem poboljšanja uslova života.

U MZ Perin Han za četiri godine urađeno je više nego za 25 godina prethodne vlasti, konstatirano je tokom posjete. Ipak, danas su mještani iznijeli još 20 novih zahtjeva za uređenje infrastrukture.

3C9FBC69 91BE 4277 8E74 DA91AA016FEB
U MZ Perin Han za četiri godine urađeno je više nego za 25 godina prethodne vlasti

Sa posjetama Kasumović nastavlja i sutra, a razgovarati će sa mještanima Mjesne zajednice Lašva, Janjići i Gorica, uz obavezno poštivanje epidemioloških mjera.