Portal 072info

Konačno ćemo uživati u lijepom vremenu

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Iznad srednje i sjeverne Evrope održava se jako anticiklonsko polje, šireći svoj uticaj i na Balkan, gdje će sjeverozapadno visinsko strujanje skrenuti na divergentno sjeveroistočno i slabiti.  To donosi stabilno vrijeme. Ciklonske cirkulacije se odvijaju iznad Atlanskog okeana na zapadu i iznad Rusije na istoku.

 Utorak : Ujutro hladno s mrazem i maglom u niziji i kotlinskim predjelima, a tokom dana više sunca i postepeni rast temperature, osim predjela gdje će se magla i niski oblaci duže zadržavati. Tokom dana postepeno toplije uz više sunčanog vremena. Ponegdje na sjeveru i istoku magla i niski oblaci će se zadržavati i tokom dana uz svježije vrijeme. Jutarnja temperatura vazduha od -6°C do -1°C, na jugu oko 1°C, u višim predjelima od -8°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 4°C do 9°C, na jugu oko 13°C, u mjestima sa maglom hladnije.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Srijeda: Ujutro vedro osim pojedinih predjela na sjeveru i istoku gdje će prolazno biti magle. Tokom dana sunčano sa malo oblaka i toplije. Jutarnja temperatura vazduha od -5°C do -2°C, na jugu oko 3°C, u višim predjelima od -8°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 7°C do 12°C, na jugu oko 14°C, u kotlinskim mjestima s maglom oko 4°C.

Četvrtak: Ujutro vedro osim pojedinih predjela na sjeveru i istoku gdje će prolazno biti magle. Tokom  dana sunčano i prijatno toplo vrijeme za ovo doba godine. Jutarnja temperatura vazduha od -4°C do 1°C, na jugu oko 4°C, u višim predjelima od -7°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 8°C do 13°C, na jugu oko 16°C, u kotlinskim mjestima s maglom oko 5°C.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Petak: Ujutro vedro ili uz malu do umjerenu pblačnost, i dalje lokalno s maglom u kotlinskim predjelima i oko rijeka. Tokom  dana sunčano i sa sunčanim intervalima, te prijatno toplo za ovo doba godine. Jutarnja temperatura vazduha od -3°C do 2°C, na jugu oko 4°C, u višim predjelima od -6°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 8°C do 13°C, na jugu oko 16°C, u kotlinskim mjestima s maglom oko 6°C

6yka.com

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)