Konaković na predstavljanju Bećirovića: Pozivam SDA da podrži kandidaturu Željka Komšića

Predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković, na predstavljanju Denisa Bećirovića, zajedničkog kandidata opozicije za člana Predsjedništva BiH kazao je da je bilo pokušaja pravljenja koalicija te da je vidio šest ili sedam potencijalnih kandidata. 

– Da smo razmišljali o nama lično i našim strankama imali bi danas nekoliko press konferencija. Mi smo se opredjelili za jedan drugačiji koncept. Želim da se zahvalim Denisu Bećiroviću koji je pristao da ide u još jedno tešku borbu.

Da se iko od nas bavio matematikom mi bi bili na nekoj drugoj strani. Pristali smo da budemo mete režimskih medija i korumpiranih tužilaca i jako sam zbog toga sretan. 

Bolja država BiH i jačanje institucija naše je opredjeljenje. Pozivam SDA da podrži kandidaturu Željka Komšića, pošto smo svjedoci spina zadnjih nekoliko dana da je ovaj naš potez, zapravo usluga Draganu Čoviću, pa eto neka oni uguše tu priču i očekujemo odgovor od njih u narednim danima. Preći ćemo svaki pedalj BiH i dići ćemo svaki kamen da istjeramo svakog stranačkog uhljeba –  poručio je lider NiP-a Elmedin Konaković.

Copy

Avaz

Prethodni članakIzvučen rekordni EuroJackpot: Dobitnik osvojio 110 miliona eura
Sljedeći članakRadončić: Prvi put imamo ujedinjenu opoziciju, ovo je pobjednički tim