Koncert za Vernesu Osmanbegović

Koncert za Vernesu Osmanbegović

 

rsz_977943_466022956806323_1953781838_o

Nakon što smo javnost jučer informisali o velikom pomaku mlade Zeničanke za samo tri mjeseca provedena u Atomskim banjama i njenom putu ka ozdravljenju, ipak kako bi se otišlo korak dalje neophodna su novčana sredstva koja Vernesa nije u mogućnosti obezbijediti. S tim u vezi dobri ljudi odlučili su ne dozvoliti da se dosadašnji uspjeh baci u vodu, pa su organizovali humanitarni koncert na Ušću.

Na Ušću u objektima "Bato", "Islam", "Astral", u Zenici 7. juna, sa početkom u 21:00 sat bit će održan humanitarni koncert, humanitarna svirka za pomoć ovoj hrabroj djevojci i našoj sugrađanki, Vernesi.

Sve prisutne zabavljat će bendovi Nina & LOwerDose i Nemoguće vruće, koji su izrazili veliku želju učešćem kao i pomoći za Vernesu.

Prisjetimo se, naša Vernesa Osmanbegović je prije tačno pet godina zbog teškog oboljenja kičme ostala prikovana za kolica. Njen oporavak traje jako dugo, pa je i nakon tri operacije otvorena solucija za njen veliki oporavak i šansu da stane na svoje noge. Prema tome, znamo da ni ovoga puta Zenica neće ostati ravnopravna i neće odustati od onoga što može i želi da uradi, a to je pomoći !Ponavljamo, 07. juni 2013. godine, s početkom u 21:00 sat, tri objekta na Ušću "Bato", "Islam", "Astral", koncert bendova Nina & LOwerDose i Nemoguće vruće, a cijena karte je svega 3,00 KM.

Dođite, lijepo i dobro se provedite i na taj način pomozite našoj Vernesi da izađe iz invalidskih kolica !

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica

POVEZANE OBJAVE