AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: BiH / Kultura

Zbog pogoršane epidemiološke slike u Zenici kao i u cijeloj Bosni i Hercegovini, te zbog brige o zdravlju muzičara i publike, koncert „Zenica oka moga“ neće biti održan u subotu, 19. marta.

Novi datum održavanja koncerta zakazan je za subotu, 29. maja s početkom u 19 sati i 30 minuta na sceni Bosanskog narodnog pozorišta Zenica.

– Unikatni projekt „Zenica oka mog“ je koncert posvećen zeničkoj muzičkoj sceni, a zamišljen je kao svojevrsni rok vremeplov – rekao je ranije za “Avaz” producent Tomislav Kašljević, inače Zeničanin sa zagrebačkom adresom.

Kako je ranije najavljeno voditelj će biti zenički radijski novinar, veteran Josip Dujmović, a specijalni gost Tarik Filipović, najuspješniji i najpopularniji Zeničanin u regionalnom televizijskom i glumačkom svijetu.

Novi plakat koncerta

Za gledaoce koji su kupili virtualne ulaznice one ostaju važeće i za novi termin, a ulaznice kupljene na blagajni BNP-a moguće je zadržati za novi termin ili vratiti novac na blagajni.

Prodaja karata za virtualni koncert legendi zeničke pop-rok scene se nastavlja putem portala ENTRIO.HR. Publici se zahvaljujemo na velikom interesu za ovaj prvi zenički virtualni koncert za koji se nadamo da će u novom terminu biti održan u povoljnijoj epidemiološkoj situaciji.