KONFERENCIJA U DUBROVNIKU: BiH postala članica Svjetske asocijacije poduzetnica


Poduzetnice (3)U Dubrovniku je ovog vikenda održana svjetska konferencija Međunarodne asocijacije poduzetnica FCEM na kojoj su učestvovale i poduzetnice iz BiH.

Naime, Asocijacija poduzetnica “One” iz Sarajeva, a koja okuplja poduzetnice iz cijele BiH postala je članicom ove svjetske organizacije koja okuplja najuspješnije žene iz sektora privatnog biznisa.

– Riječ je o snažnoj organizaciji koja vodi računa o svojim članicama, povezuje poduzetnice iz cijelog svijeta i lobira za njih. Za Bosnu i Heregovinu ovo je iznimno važno jer otvara mogućnost investiranja i stvaranje mreže kontakata za naše poduzetnice sa poduzetnicama iz mnogo ekonomskih stabilnijih zemalja – istakla je Aida Zubčević, predsjednica Asocijacije poduzetnica “One” koja je potpisala članstvo u FCEM-u.
Poduzetnice (1)
U okviru konferencije održan je i Sajam ženskog poduzetništva jugoistočne Evrope, a u organizaciji GTF-a (Gender Task Force) iz Hrvatske. Na Sajmu su se na bh. štandu predstavile kompanije “Erikson Trade”, “Halilović d.o.o.”, Casting agencija “Zona”, agencija “Poslovna izvrsnost” i “Faveda” d.o.o.Poduzetnice (2)

Doznajemo.com