Konobarica Dijana Maljik uz otkaz dobila i batine

slika (2)

Dijana Maljik (25) policiji je prijavila poslodavce, gospićku ugostiteljsku porodicu Crnković, da ju je pretukla.

Kaže, desilo se sve nakon što je pred gazdaricom Katom njenog supruga Ivana optužila da očijuka s konobaricama u njihovom restoranu Lipa i još jednom njihovom istoimenom kafiću.
Tvrdi da je gazda svakodnevno pohotu ispoljavao i prema njoj. U napadu gazdarice Kate, njenih kćeri Ivane i Mateje te kolegice Marije je, tvrdi, zadobila brojne udarce po tijelu, nekoliko šamara i vrući čaj u lice. Sve se, navodno, odigralo u njihovoj kući gdje je, nakon otkaza koji je dobila, došla po dokumentaciju.

“Loše su se odnosili prema meni od prvoga dana, počela sam raditi sredinom avgusta, a prijavili su me početkom septembra. Radila sam za minimalac od 2.300 kuna, a sve što sam htjela je da se prema meni ponašaju kao i prema drugoj konobarici Mariji, jer što god bih ja napravila, ništa nije valjalo. Gazda Ivan mi je govorio prostote i nije ostajalo samo na riječima nego me i dirao po intimnim dijelovima tijela, tražeći seks. Jednom sam ga zamolila 200 kuna do plate, a on me pitao što ću ja njemu dati. Znala sam na što je mislio. Kada bih ga zamolila da prestane, dva dana ne bi sa mnom razgovarao, a onda bi sve bilo po starom. Više to nisam mogla podnositi, pa sam odlučila otići, a razišli smo se u svađi i uvredama”, žali se Dijana, dodajući da je sve bila spremna trpjeti jer joj je kao samohranoj majci trebao novac, a živi s roditeljima koji imaju jednu skromnu penziju.

Ipak, nije izdržala i odlučila je otići, ali je gazdarici rekla da pripazi što joj muž radi s drugim konobaricama.

“Došla sam u kafić po papire, a Mateja me uputila u dnevni boravak kod njezine mame. Ubrzo su došle, ona, njezina sestra Ivana i konobarica Marija. Nazivale su me kurvom i govorile da sam se ja gazdi nudila, a onda su navalile na mene. Tukle su me sve, a Mateja mi je bacila čaj u glavu. Došao je i gazda, koji me također izvrijeđao i potjerao, a dobila sam i šakom u leđa.

Prvi dan ništa nisam prijavila policiji, a sutradan me Marija ošamarila na izlasku iz pekarnice. Otišla sam na policiju pa liječniku. Sada sam na injekcijama jer mi se od udarca ukliještio živac na kralježnici i imam hematome po tijelu”, kaže Dijana Maljik.

“Strah me izaći iz stana, tko zna što mi spremaju. Zato sam zatražila i vašu pomoć”, priča Dijana.

Nije mogla zapamtiti narudžbu…

Policija istražuje slučaj, a tokom istrage, istražioci su pokucali na vrata Crnkovićevih.

“Da, bili su tu iz policije i uzeli naše izjave. Dali smo joj otkaz jer je nesposobna, nije mogla zapamtiti tri pića u narudžbi, pa nam se sada osvećuje”, rekli su Crnkovići.

Vijesti.in.rs

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE