Korona odnijela još jedan mladi život u BiH

srdjan stojanovic
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Mladi Srđan Stojanović (19) u nedjelju je preminuo nakon četiri dana boravka u bolnici i borbe sa koronom, a za njegovom tužnom sudbinom plače cijeli region.

Srđan je odrastao u banjalučkom naselju Šeher, s bakom i mlađom sestrom. Prema riječima njegovih drugova, Srđan je i ranije imao zdravstvenih problema povezanih sa srcem, a korona je bila dodatni faktor koji mu je i odnio život, piše Srpskainfo.

On i njegova maloljetna sestra prije nekoliko godina ostali su bez roditelja i živjeli su sa bakom, kojoj je Srđan predstavljao jedinu nadu.

“Otac mu se ubio kada je bio šesti razred. Bio je policajac, odvojio se u prostoriji i ubio se u privatnoj prostoriji. Malo poslije toga umrla mu je majka od srca, a potom i deda. Ostali su samo on i mlađa sestra, sa bakom.

Nažalost, i baka i sestra takođe imaju kovid. Baka se trenutno nalazi u bolnici, a sestra sa kojom su njegovi drugovi u kontaktu je smještena kod tetke”, prenosi portal Banjaluka.

“Baka je živjela za njega. On je bio jedina nada i glava kuće poslije svega što se desilo tokom proteklih godina”, kazali su njegovi drugovi.