Korona žurka sa muzikom uživo, policija pronašla i drogu

BIJELJINA – Inspektori i policija sinoć su u bijeljinskom naselju Dijelovi zatekli 22 osobe u jednoj vikendici u kojoj se izvodila muzika uživo, a dvije osobe su uhapšena zbog ometanja policijskih službenika u vršenju dužnosti.

“Prilikom kontrole policijski službenici Policijske uprave Bijeljina i inspektori Republičke uprave za inspekcijske poslove zatekli su 22 osobe i istovremeno se u objektu izvodila muzika uživo, a još četiri osobe bile su ispred objekta”, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Dodaju da su zbog ometanja policijskih službenika uhapšeni C.V. iz Bijeljine i T.P. državljanka Srbije.

“Prilikom pregleda kod M.T. iz Srbije pronađena je medicinska droga za koju ista nije imala potrebnu medicinsku dokumentaciju,zbog čega joj je izdat prekršajni nalog”, stoji u saopštenju.

Policijski službenici su zbog nepoštovanja epidemoloških mjera ( nenošenje zaštitne maske u zatvorenom prostoru ) izdali 21 prekršajni nalog po, dok je protiv T.P.državljanke Srbije pokrenut prekršajni postupak.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

IZVORNezavisne
Prethodni članakOdbili da voze slijepu ženu 14 puta, moraju da plate milion dolara
Sljedeći članakDjevojčica htjela saznati šta će dobiti za rođendan pa osmislila genijalan plan kako natjerati mamu da joj kaže