Koronavirus joj pokvario planove za svadbu pa se u vjenčanici otišla vakcinisati

Screenshot 4 66
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Nakon što je njeno svadbeno veselje u Marylandu otkazano zbog pandemije, jedna mlada proglasila je svoju vjenčanicu haljinom za vakcinaciju protiv virusa korona.

Sarah Studley i njen suprug vjerili su se 2019. godine. Bili su spremni da stanu na ludi kamen prošle godine i pravili su planove za svadbu sa oko 100 svatova, prenosi businessinsider.

Mnogim nevjestama čiji su svadbeni planovi promijenjeni zbog pandemije koronavirusa na kraju se pridružila i Sara. Par je održao malu ceremoniju sa osam gostiju i otkazao proslavu povodom stupanja u brak zbog mjera protiv širenja virusa.

Da bi donekle popravila situaciju, Sara je odlučila da prošle nedjelje ipak obuče haljinu koja je bila planirana za svadbu, to jest preimenuje je iz vjenčanice u haljinu za vakcinaciju.

Prilika je bila nešto manje svečana, ali ipak važna – išla je da primi vakcinu protiv Covida. Što se lokacije tiče, nije to bila svečana sala već fudbalski stadion u Baltimoru u državi Maryland.

“Za mene je to (vakcinacija) bila proslava. Bilo je toliko niskih trenutaka tokom pandemije, toliko stvari koje su otkazane, ova haljina, ako ništa drugo, predstavlja nadu“, poručila je Sarah Studley.