KOŠARKA SE PONOVO VRAĆA NA ULICE: Takmičenje u uličnoj košarci „Take it to the streets“

StreetballZenica

Nakon nekoliko godina inaktivnosti, košarka se ponovo vraća na ulice. Firma za marketing i promociju „Promotem“ u suradnji sa MZ Crkvice organizuje prvo u nizu takmičenje u uličnoj košarci pod nazivom „Take it to the streets“. Takmičenje će se održati na terenu kod Staračkog doma u Crkvicama (soliter kod samoposluge BEST). Raspoređeno u 3 dana (21., 22. i 23. Juni tekuće godine), takmičenje će okupiti 16 ekipa u kojima će nastupati 50ak takmičara. Starosnih granica nema. Organizator, zajedno sa sponzorima i pokroviteljima ovog takmičenja za prve 3 ekipe je obezbjedio nagrade.  U revijalnom dijelu takmičenja, posjetitelji će imati priliku uživati u igri kadeta i pionira nekoliko zeničkih klubova, kao i u takmičenju u „tricama“. Generalni sponzor pića Coca – Cola obezbjedila je osvježenje za svakoga.

Kotizacija iznosi 20 KM po ekipi i prijave ekipa će se primati do 19. Juna. Broj ekipa je ograničen, stoga požurite i prijavite svoju ekipu, dobro se zabavite i osvojite nagradu.

Prijaviti se možete putem mobitela na broj 061/ 470 – 755, putem e-maila: [email protected], kao i putem oficijelne Facebook stranice – Streetball Zenica 2013.

Take it to the streets“ je program koji će „Promotem“ zajedno sa sponzorima organizovati svake godine u različitim zeničkim mahalama.

OČEKUJEMO VAS! 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS