Košarkašice Čelika odmjerit će snage sa ekipom Radivoj Korać

KZK CELIK ZENICA

Košarkašice Čelika sutra će odigrati utakmicu 9.kola Međunarodne regionalne lige u kojoj će snage odmjeriti sa ekipom Radivoj Korać.

U prvom dijelu sezone ekipa Čelika je u Beogradu odigrala dosta kvalitetno i u samom finišu su sa nekoliko grešaka doživjele poraz. Iako se susreću sa malim problemima pred ovu utakmicu, prije svega zdravstvene naravi, u Čeliku su optimisti.

Šef stručnog štaba Slobodan Kecman je istakao da ekipa spremno dočekuje sutrašnju utakmicu, da su košarkašice vrijedno trenirale i da očekuje pobjedu uz podršku navijača. Irma Rahmanović zbog povrede neće konkurisati za ovu utakmicu, dok će Zvjezdana Gagić nastupiti iako se nije u potpunosti oporavila od povrede zgloba.

 Iako nedovoljno oporavljena, Zvjezdana Gagić je naglasila da Čelik igra dobro na domaćem parketu i da očekuje da će biti dostojan protivnik Koraću, pa možda i više od toga. Utakmica između košarkašica Čelika i Radivoj Koraća igra se u četvrtak u Areni sa početkom u 18:00 sati.

Organizatori su ponovo objezbjedili nagradne igre, pogodi tricu za picu i pogodi sa centra i putuj. Ulaz za sutrašnju utakmicu je slobodan.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE