Portal 072info

Košarkašice Čelika učestvuju na međunarodnom turniru u Zagrebu!

Košarkašice Čelika jutros su otputovale u Zagreb gdje će tokom vikenda učestvovati na međunarodnom turniru koji organizuje ekipa Medvešćaka.

Pored pomenute dvije ekipe, na turniru učestvuju i Šibenik, te dubrovačka Ragusa. Polufinalne utakmice igraju se danas od 17,30 i 19,30 sati, dok su takmice za plasman na programu sutra od 15, odnosno 17 sati.

Nakon dvesedmičnih intezivnih priprema bit će ovo dobra prilika za stručni štab Čelika da protiv kvalitetnih protvnika vide koliko ova mlada i perspektivna ekipa Čelika može, odnosno koje su to slabosti u igri koje treba popraviti.

Turnir u Zagrebu trebao bi poslužiti Zeničankama i kao uvertira u ono što ih očekuje već sljedećeg vikenda, a to je Međunarodni memorajalni turnir Amna Fazlić.

Turni koji se igra u spomen na tragično preminulu mladu košarkašicu Čelika. Bit će ovo prilika da se publika u Zenici još jednom prisjeti košarkašice koja je iako vrlo mlada ostavila dubok pečat u zeničkoj ženskoj košarci, ali i da na djelu vidi neke od najboljih košarkašica iz regiona.

Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice "Sport Plus"
Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice “Sport Plus”
Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box