KOZAK: ‘Nismo došli da se branimo, idemo na pobjedu’

KOZAK: ‘Nismo došli da se branimo, idemo na pobjedu’

IMG_2103

Nakon što su reprezentativci Slovačke danas nakon dvosatnog kašnjenja stigli na Sarajevski aerodrom, u poslijepodnevnim satima stigli su i u Zenicu. Fudbalska reprezentacija Slovačke s kojom će Zmajevi u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo sutra u Zenici odmjeriti snage smještena je u hotelu Zenica.

IMG_2105Raspoložena reprezentacija Slovačke danas je u prostorijama stadiona Bilino Polje održala i press konferenciju uoči sutrašnje utakmice. Tom prilikom selektor Slovačke Jan Kozak na pitanje novinara šta očekuje od sutrašnje utakmice je kazao:

“U prvom redu očekujemo kvalitetnu utakmicu pred puno navijača, znamo da igramo protiv jako dobro tima i pred jako dobrim navijačima. Ako budu ljudi odlazili sa utakmice zadovoljni, mi ćemo također biti zadovoljni.”

Koliko će današnji trening promijeniti sutrašnji raspored igrača selektor je nagovijestio kako bi mogao izvršiti određene promjene. Pored navedenog, kazao je i to da su došli u Bosnu i Hercegovinu ne samo da se brane, jer ukoliko bi se branili onda bi izgubili, dodao je Kozak.

O strategiji pred sutrašnju utakmicu selektor nije htio puno govoriti, međutim, definitivno neće samo slijepo posmatrati i ponudit će nešto ofanzivniju igru.

 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica