Kraljica traži stručnjaka za Instagram: Plata 27.000 funti

Screenshot 9
Podijelite vijest

Ako ste obožavatelj ili obožavateljica britanske kraljevske porodice i oduvijek ste sanjali da živite i radite u Buckinghamskoj palači, možda vam se želja ostvari.

Naime, kraljica zapošljava voditelja Instagram profila, a najbolji dio je što ćete za objavu njenih slika i vijesti biti plaćeni oko 27.000 funti, piše The Sun.

Sretni kandidat vodit će društvene mreže Buckinghamske palače i mora imati ‘kreativan nos’ i ‘oko za dizajn’.

Povrh svega, oni će također biti zaduženi za obavještavanje kraljevskog osoblja i održavati 1.200 zaposlenika u toku s događajima u Buckinghamskoj palači.

Naime, kraljica traži nekoga tko se ‘digitalno tečno izražava’ te ima ‘izvrsne copywriting’ vještine i idealno je da ima fakultetsku diplomu.

Ni jedna dva radna dana neće biti ista. I dok budete informirali druge, imat ćete ‘iznimne prilike za razvoj vlastite karijere’, navodi se u opisu posla.

– Ovdje ne stojimo mirno; i bit ćete ohrabreni da napravite utjecaj na srce svjetski poznate institucije – navodi se u oglasu.

Sretni podnositelj zahtjeva kojem se ponudi posao radit će u palači od ponedjeljka do petka, ukupno 37,5 sati sedmično. Imat će 33 dana godišnjeg odmora te plaćen ručak.

Oglas je objavljen je na web stranici Kraljevskog domaćinstva, a konkurs je otvoren do 7. februara.


Podijelite vijest