Krava propala kroz strop i ubila ga na spavanju!

Krava propala kroz strop i ubila ga na spavanju!

smrt

Jedan je Brazilac preminuo nakon što je na njega s krova pala krava.

Joao Maria de Souza iz Caratinga je mirno spavao sa svojom suprugom kada mu je kroz strop propala krava i ozbiljno ga ozlijedila. Vjeruje se da je krava pobjegla s obližnje farme i popela se na krov kuće koji je bio od lima i koji je sa strane u razini tla, piše Daily Mail.

Supruga i krava su prošle bez ozljeda. No, Souza je hitno prevezen u bolnicu s prijelomom lijeve noge, a na putu do bolnice je još uvijek bio pri svijesti i razgovarao s bolničarima. No, sat vremena kasnije je preminuo od unutarnjeg krvarenja. 'Da vam krava propadne kroz strop i ubije vas – to je zadnje što očekuješ kao razlog odlaska s ovoga svijeta', kazao je Carlos, brat preminuloga muškarca. Dodao je i kako ne vjeruje da je krava ubila njegovoga brata te da očekuje da se provede istraga.

Smrt 45- godišnjeg Souza je šokirala i njegovu majku Mariu. 'Kada je s dvije godine obolio od meningitisa, naporno sam radila kako bi mu kupila lijekove i preživio je, a sada je ležao u krevetu i ubila ga je krava. Nema pravde na svijetu', kazala je.

Istraga je u toku te se pokušava pronaći vlasnik krave.

dnevnik.hr

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE