Kreativci velikog srca: Šta to bebe koje su rođene u martu čini posebnim

Kreativci velikog srca: Šta to bebe koje su rođene u martu čini posebnim

Treći mjesec u godini označava period kada polako dočekujemo proljeće.

Bez obzira da li ovo promjenljivo vrijeme utiče na karaktere djece rođene u ovom mjesecu, moramo reći da se martovske bebe zaista ističu u odnosu na druge mališane, piše yumama.com

Je li i vaša beba rođena u martu? Vjerujte, za šta god da je stvorena, ona će to ostvariti. Sumnje nema da pred sobom gledate u jedno istinski dobro živo biće.

Za rođene u martu vezuje se cvijet narcis – simbol nade.

1. Vrlo su intuitivni

Mudrost je nešto što bi svaki roditelj poželio da njegovo dijete posjeduje. Martovska djeca je nesumnjivo imaju, te je njih zaista teško prevariti na bilo koji način. Pomoću svoje intuicije vrlo lako mogu osjetiti da im neko čini nešto nažao, pa će biti spremni da uzvrate.

2. Rođene vođe

Znamo da želite da vaše dijete bude uspješno u životu, zato sa martovskom bebom nemate brige. Možda je to zbog činjenice da su oni među najstarijima u odjeljenju, a moguće je i da su jednostavne rođeni kao lideri.

3. Imaju zlatno srce

Da, oni mogu izrasti u vrlo prijatne i simpatične osobe – baš onakve kakve su svijetu potrebne danas. Njihovoj velikodušnosti i velikom srcu diviće se mnogi. Rijetko ćete vidjeti sebičnost u njima. I ako dođe do takvog ponašanja, ono je tu samo da ga navede na pravi put i nauči ga da je darežljivost bolja životna odluka.

4. Optimistični su

Bebe rođene u martu su djeca sunca. Svi vole da budu u društvu optimističnih i nasmijanih ljudi, a vaše dijete će biti ono koje širi dobru energiju. Imaju pozitivan stav u životu.

5. Mogu biti pravi kreativci

Talentovani su i imaju umjetnički pogled na svijet. Vrlo lako se vežu za muziku, ples, lijepe umjetnosti, bilo kakav vid stvaranja.

6. Čeka ih uspješna karijera

Ne samo što imaju dobre liderske osobine, već mogu ostvariti zaista zavidnu karijeru na putu koji izaberu. Bebe rođene u martu mogu postati izvrsni i uspješni muzičari jednog dana.

7. Vrlo su posvećeni

Kada stvaraju prijateljstva i duboko se posvete nekome, ostaće iskreni i podržavaće ga koliko god mogu. Oni su zaista iskreni sa najbližima, i nikada neće odustati od njih. Vrlo često izbjegavaju negativne i nepovjerljive osobe u životu. Uvijek će život voditi po svojim uvjerenjima i principima, jer tačno znaju šta žele da ostvare. Ko god im se ispriječio na putu, one će se uvijek držati sopstvenih uvjerenja.

8. Vole samoću

Ako vidite svoje dijete kako se gubi u svojoj mašti i igra se samo, to je znak da uživa u svom miru i tišini. Maksimalno uživaju u stvaranju sopstvenog skloništa i prepuštaju se kreativnosti, udaljeni od buke.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE