Zenički bazeni jedni od rijetkih u BiH u javnom vlasništvu, Zeničanima sve skupo

Zenički bazeni jedni od rijetkih u BiH u javnom vlasništvu, Zeničanima sve skupo

Na društvenoj mreži Facebook, povodom komentara o zeničkim bazenima, zanimljivim osvrtom oglasio se Zeničanin (identitet poznat redakciji, op.a.), a njegovu objavu prenosimo bez intervencija:

“Kada sljedeći put budete poredili zeničke bazene sa nekim drugim prvo se malo raspitajte da li su u javnom ili privatnom vlasništvu, a zenički bazeni su jedni od rijetkih u BiH koji su u javnom vlasništvu!

Da li se iko ikada zapitao zašto još nikada niko nije privatizovao naše bazene i zašto nikada nisu modernizovani, a mnogo se gradonačelnika izmijenilo do sada?!

Bezbroj stručnjaka i pametnjakovića, niko da uloži novac a svi bi trošili, čast izuzecima kojima jedino skidam kapu, koji su ostali i bore se za svoj grad, koji ulažu u Zenicu i za bolji život u njoj!

U Zenici je skoro sve u javnom vlasništvu, što je vrlo teško isfinansirati, fudbal, košarka, rukomet, Arena, stadioni, bazeni, a o cestama, rasvjeti i ostalom da ne govorim.

Velika je hrabrost i smjelost uložiti novac ovdje, grad u kojem ljudi u startu etiketiraju svakog uspješnog i poznatog insana. 

U Zenici je Zeničanima sve skupo, ostavlja se duplo više novca u drugim gradovima i uvijek se nađu izgovori. Kada bi se prema zeničkom ponašali sa poštovanjem kao prema drugom sve bi bilo drugačije!

Nadam se da će Aqua park u našem gradu biti realizovan i jedva čekam komentare stručnjaka kada karta bude 10 KM!”

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica