Krili ključni dokaz: Šta su forenzičari iskopali u dvorištu sina Gorana Đonića

porodica djokic
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Na hrpi novca i platnenoj vreći koji su iskopani u dvorištu jednog od sinova Gorana Džonića, koji je uhapšen pod sumnjom da je oteo, a potom brutalno ubio svoje rođake Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić iz Aleksinca, forenzičkom analizom utvrđeni su DNK tragovi ubice i ubijenog Gorana Đokića.

To bi mogao da bude ključni materijalni dokaz u istrazi ovog nezapamćenog zločina. Postojanje DNK dokaza ubice i žrtve na novcu praktično povezuje ubicu sa parama i dokazuje da je motiv ubistva bio pohlepa.

Kako prenosi portal Blic, policija je prekopavanjem dvorišta pronašla skriveni novac u vrijednosti od 43.000 eura, za koje se sumnja da je dio sume koji je kobne večeri otet od Đokića.

Policija osnovano vjeruje da je novac na tom mjestu zakopao upravo Goran Džonić u pokušaju da sinu smjesti krivicu za nezamapćeni zločin!

Uhapšeni Goran Džonić je inače policajcima tvrdio da on nije ubica i da su zločin počinila njegova dva sina. Međutim, oba sina, jedan vatrogasac, a drugi zaposlen u Vojsci Srbije, prošli su poligraf.