KRILI SU SE, ALI DOKAZ JE TU: Sin Aleksandra Vučića u vezi sa poznatom pjevačicom?

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, kao što je poznato, djecu drži podalje od očiju javnosti. No, svi su upućeni u to da iz prvog braka, sa novinarkom Ksenijom Vučić, ima sina Danila i kćerku Milicu, dok iz braka sa Tamarom ima petogodišnjeg Vukana.

No, kada ste djeca prvog čovjeka u zemlji, teško je da ostanete anonimni, pa smo imali priliku da vidimo kako izgledaju Milica i Danilo. A, oni koji ih poznaju o njima imaju samo riječi hvale, tvrdeći da su oboje pametni, vrijedni i veoma vaspitani mladi ljudi, a ni predsjednik Vučić nikada nije krio da je izuzetno ponosan na svu svoju djecu.

S obzirom na to da su uz roditelje, na neki način, i oni postali dio javnog sveta, svi su počeli da se zanimaju za njihove privatne živote. A, da je ljudima posebno interesantan Danilov život, može se zaključiti po fotografijama koje su pred vama.

Naime, na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima je stariji sin Aleksandra Vučića u društvu atraktivne plavuše, a mnogi sumnjaju da je na njima pjevačica Milica Pavlović.

Pored toga što djevojka s leđa veoma podsjeća na Milicu, sumnju da je u pitanju zaista ona probudile su i torbe, jer djevojka sa fotografije posjeduje identičnu torbu kao pjevačica.

Poznato je da Milica nikada javno nije iznosila detalje iz svog ljubavnog života, niti je za sve godine na estradi fotografisana sa nekim muškarcem, pa su se mnogi pitali da li je Pavlovićeva ikada uopšte i imala dečka. No, u posljednje vrijeme pjevačica blista od sreće kao nikada prije, pa nije isključeno da je za njen osmijeh zaslužan upravo sin Aleksandra Vučića.

svet-scandal.rs