Portal 072info

KRIMINALCI PO HOROSKOPU: Hladnokrvni lavovi, škorpije psihopate, vodolije hakeri

Često čitamo razne horoskope o svakakvim talentima astroloških znakova, no da li ste se ikada zapitali koji znak je ‘predodređen’ za zločin? Naime, FBI je objavio statistiku horoskopskog znaka uhapšenih osoba u poređenju sa zločinom koji su počinili.

Ovan
Ovan posjeduje najviše oružja, a kriminalna djela čine po ugovoru, tj. za pare koje dobivaju od kamatara, ucjenjivača ili plaćenih ubica.

Bik
Bikovi su najčešće upleteni u poslove iz kojih mogu materijalno profitirati, (pranje novca ili krađa luksuznih predmeta). Najčešće rade sami kako bi smanjili rizik da budu uhvaćeni. Budu li otkriveni, pokajaće se u nadi da će dobiti milost uz riječi “jednostavno nisam mogao odoljeti”.

Blizanci
Blizanci su pri samom su dnu po broju uhapšenih. Najčešće se bave prevarama, lažnim obećanjima. Budu li otkriveni, svim silama se pokušavaju spasiti, odavanjem imena saučesnika ili bilo čime šta im može pomoći.

Rak
Najviše kriminalaca je rođeno baš u ovom znaku. Skloni su nasilju u trenucima potpune psihičke rastrojenosti, a najčešće je riječ o ubistvima iz strasti ili osvete i otmicama. Teško kontrolišu temperament i prvi će ubiti svog šefa zbog otkaza. Vjeruju kako su njihove žrtve to “zaslužile”.

Lav
Lavovi su najmanje skloni kriminalnim radnjama, ali ako se počnu baviti time, sve će hladnokrvno biti ispitano i isplanirano, zbog čega se smatraju vrlo opasnima. Neće se baviti sitnim prekršajima, već to rade zbog velike koristi ili slave.

Djevica
Najskloniji su finansijskim prevarama, mogu biti i provalnici i hakeri, a uopšteno su velike šanse da budu uhvaćeni jer uprkos dobrim planovima, ostaju šokirani činjenicom što su otkriveni pa sve brzo priznaju.

Vaga
Vage u svojim redovima imaju najviše kriminalaca. Uključeni su u poslove nepotizma, korupcije i raznih namještanja, a specijalnost im je privredni kriminal. Imaju veze skoro svuda, a čak i ako ih otkriju, često se izvuku.

Škorpija
Škorpije su deveti na FBI-ovoj listi najčešćih kriminalaca. A ako se pogleda presjek serijskih ubica i psihopata, njih je najviše među Škorpijama. Oni u kriminal ulaze bez milosti, to ih čini idealnim plaćenim ubicama, a na zločin ih često navodi ljubomora ili povrijeđen ego.

Strijelac
Strijelci se bave prevarama, učestvuju i u pljačkama i vješti su lopovi. Rijetko će povrijediti žrtvu, što govori da u kriminalu učestvuju isključivo radi finansijske koristi, ili čak potrebe.

Jarac
Jarčevi su vrlo ambiciozni, pa će i u kriminalnim radnjama “pucati na visoko”. Najskloniji su finansijskom kriminalu. Dobro prikrivaju svoje tragove i za prljave poslove koriste tuđe usluge, a budu li otkriveni, bježe od zakona.

Vodolije
Vodolije će najvjerovatnije postati hakeri ili voditelji sekte uz pomoć koje će ispiranjem mozga drugima izvlačiti novac i dobijati na moći. Na zločin ih često potakne i želja za osvetom.

Riba
Ribe se najčešće povezuju uz kriminal povezan s drogom, dilanjem ili švercanjem. Jednako tako, mogu švercati i rijetke životinje, ljude ili duhan, a njihovi su zločini uvijek pomalo bizarni, pa i smiješni. Završe li u zatvoru, tamo se dodatno povezuju s krimi miljeom i od sitnih lako postaju veliki kriminalci.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box