Kristijan Golubović objasnio kako se u zatvoru ubijaju zatvorenici

kristijan 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Rijaliti učesnik i bivši robijaš, Kristijan Golubović ispričao je u rijalitiju “Zadruga” kako se “profesionalno ubija čovjek u zatvoru”.

Kristijan je bez pardona ispričao nešto što nikako ne bi trebalo da sluša milionski auditorijum, a zbog njegovih nerelnih priča, u komentarima ga gledaoci često nazivaju Krististijan Andersen, aludirajući na Hansa Kristijana Andersena, danskog književnika, poznatom po bajkama.

Golubović je “objasnio” zadrugarima kako se ubija čovjek u zatvoru i sve to demonstrirao na Marku Janjuševiću koji je, kao i mnogi gledaoci, bio šokiran Golubovićevom pričom.

ČITAJ JOŠ:  Svađa blizanaca u Zadruzi: Lete kreveti po sobi

– Znaš kako se profesionalno ubija čovjek u zatvoru? Uđe se unutra i marnu ga sa ćebetom. Uzmu ćebe, zbog modrica, i prebaci se ovako. I držimo ga. Ti se sad opireš, a drži te petoro, šestoro sa ćebadima, da nema modrica – počeo je priču Kristijan, demonstrirajući na Janjušu.

Kristijan Golubović
Kristijan Golubović

– Podignemo te gore, stavimo ti omču na vrat i objesimo te. Ovi zatežu omču, a dvojica, trojica se objese na tebe, izvuku ti vrat, samo te drže. On kad padne, kad je već gotov da se upiša ili svr*i u gaće, oni ga puste i sklone ćebe i odu – ispričao je Kristijan.

ČITAJ JOŠ:  OD SVIRAČA HARMONIKE NA ULICI DO MJENJAČNICE: Ovo su zanimanja zadrugara prije ulaska u rijaliti

– Dođe forenzika, gledaju mu ruke, da li je bilo tragova borbe. Nema ništa, on se kao objesio – zaključio je Golubović.

Avaz

GODISNJICA
MARKETING