Kristijan Golubović plače jer je prevario suprugu, a ljubavnica ga tješi

5 21

U “Zadruzi” je pušten video snimak na kom Kristijan Golubović plače zbog toga što je prevario suprugu, a njegova ljubavnica Kristina ga tješi, a onda je najbolji prijatelj Golubovića, Čorba ustao i komentirao sve to.

Inače, Kristijan je priznao da je bio intiman sa Kristinom, dvadeset godina mlađom djevojkom od sebe, a sada ga je baš ona tješila.

– Ovdje je jasno sve, Kristijan je zaljubljen u Kristinu. U njoj vidi nešto što je priželjkivao već 10 godina. On voli Ivanu, ali kod nje nije imao enegriju koju ima kod Kristine. Ispričao mi je da Ivanu voli, ali nije imao pokretač u njoj, nešto što će da ga gura. Zanemarila je svako njegovo ponašanje. Ona mu je nabijala na nos. Bio je sretan, ali nije imao ono što je tražio – rekao je Čorba, a onda je Kristijan zaplakao.

Zatim je Kristijanova ljubavnica dala komentar.

– Ja sam se preznojila pet puta, muške suze su najteže, pogotovo od Kristijana koji je alfa, on je prevalio jedva preko jezika, krio je to. Znam da u njemu ima straha, jer je cijeli život na službenom putu. Ja nemam taj problem, osjećam krivicu, ali ne mogu da kažem da osjećam potpunu krivicu, jer je sve iskreno, ja smatram naš susret sudbinski – izjavila je Kristina.