KRISTINJA SMRŠALA SKORO 60 KILOGRAMA: Jelena zanijemila kad ju je vidjela!

5f7037ec 0c2c 4468 a1b5 2f6f0a0a0a64 adde34ac8d3ed3a93cd7868587a907c4b56366fe 690x480 1

Duel koji je ove subote prikovao sve za TV ekrane bio je između Sanje Boban iz Grude i Krstinje Todorović iz Podgorice. Ipak, šou je “ukrala” 24- godišnja Podgoričanka koja je svojim talentom i novom kilažom prikovala za stolice sve u studiju.

“Pedeset i šest kilograma manje”, pohvalila se Krstinja nakon maestralnog izvođenja pjesma “Gdje da odem da te ne volim” Jelene Tomašević i “Ceo svet je moj” Bojane Stamenov.

“Tako se, bre, pjeva! Tako je!”, vikala je ponosno njena mentorka Marija Šerifović koja ju je u prethodnom krugu takmičenja i motivisala da smrša.
Žiri nije mogao da vjeruje kakvu je transformaciju napravila, a takmičarka je otkrila da joj je u planu da skine još dvadeset kilograma kako bi došla do idealne kilaže. Direktor Granda, Saša Popović konstatovao je da ako to ispuni, postaće mnogo dobra riba, na šta se Šerifovićeva nadovezala i sa osmijehom poručila: “Onda ćeš mnogo dobro da pjevaš i bićeš riba i eto problema.”

Za savršeno pjevanje žiri nije mnogo polemisao, već joj je odmah predvidio finale.

“Od ženskih pjevača ovdje nema ko da ti stane na crtu”, rekao je Dragan Stojković Bosanac, dok je Jelena Karleuša dodala da je ona pobjednik samim tim što je pobijedila sebe.

“Čestitam ti na vanserijskom talentu, nevjerovatnoj harizmi i na novoj liniji. Ako si ti uspjela da skineš skoro šezdeset kilograma za relativno kratko vrijeme, ti pokazuješ da si spremna i na pobjedu u ovom takmičenju. Ti si ozbiljan igrač”, poručila je JK, dok je Mili konstatovao da je “prešla igricu” što se tiče pjevanja i dodao da se vidi da je veliki borac, piše Grand online.