Kritički osvrt na mentalitet: ‘Već sutra ćemo biti pohlepni, sebični, bez empatije i mjere…’

Screenshot 4 1181
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Nekadašnji televizijski voditelj i urednik Hamed Bangoura (53) komentarisao je na društvenim mrežama nevolju koja nas je snašla te se kritički osvrnuo na, kako smatra, mentalitet zbog kojeg ćemo sve brzo zaboraviti

Nakon što su središnju Hrvatsku pogodili razorni potresi, nanijeli veliku materijalnu štetu i uzeli ljudske žrtve na području Siska, Petrinje i okolice, Hrvatska se mobilizira i svi se pokušavaju organizovati i pomoći onima najpogođenijima.

U najtežim trenucima mnogi su ponovno pokazali veliku solidarnost. Nude pomoć u obliku smještaja, finansijske uplate, hrane, prijevoza, potrepština…

Nekadašnji televizijski voditelj i urednik Hamed Bangoura (53) komentarisao je na svom profilu na društvenim mrežama nevolju koja je snašla Hrvatsku te se kritički osvrnuo na, kako smatra, mentalitet zbog kojeg ćemo sve brzo zaboraviti.

“Protreslo nas je, izbacilo iz toplih postelja, ali već sutra ćemo po starom. Već sutra ćemo biti neempatični, sebični, pohlepni, neumjereni u svemu, kicoši što se razbacuju u svom materijalnom svijetu. Već sutra ćemo sve po starom. Ma ne sutra, već danas” – zaključio je.