Portal 072info

KRVAVI LjUBAVNI TROUGAO: Bio sam ti sa ženom, a sad ću i sa ćerkom!

policija-bih1

Rade P. (54) nožem ubio Miodraga Krstića (57) jer mu je preoteo ženu Milicu, a potom sjeo ispred seoske prodavnice i pio pivo.

Rade P. (54) iz Pljevalja nožem je ubio Miodraga Krstića (57) jer mu je ovaj preoteo ženu Milicu! Ubistvo se dogodilo ispred seoske prodavnice u Miloševu kod Jagodine u četvrtak oko 18.30 sati.

– Kad sam došao, Miodrag je već bio mrtav. Bio je sav isječen, a rane su bile jezive! Šta je tražio, to je i dobio. Svi u selu su znali da je uzeo Radetovu ženu, iako je ona s njim imala petoro djece. Miodrag se Radetu, navodno, smijao u lice i govorio mu: „Sad sam ti sa ženom, a poslije ću ti biti s ćerkom“ – ispričao je za Kurir pokojnikov rođak Živorad Krstić, koji je ubicu zatekao kako pije pivo ispred prodavnice, nedaleko od Miodragovog tijela.

Miodragova bivša supruga Lenka, koju je 2000. istjerao iz kuće, kaže da su Rade i Miodrag u četvrtak cio dan pili u Miodragovoj kući, a onda su kolima zajedno otišli u prodavnicu da bi nastavili da piju.

Maltretirao ženu i djecu

Rade je prije toga molio suprugu Milicu da se vrati njemu i djeci, ali ona nije htjela.

– Miodrag me maltretirao i tukao dok sam živjela s njim, a i kasnije. Vratila sam mu se, ali me je on prije sedam godina opet istjerao. Sina Sašu, snaju Slađanu i njihovo troje djece takođe je bio istjerao. Šest godina su živjeli kod njenih, a onda su se i oni vratili. Ćerki Sanji zabranio je da dolazi u njegovu kuću, dok je djecu svoje ljubavnice volio i hranio! Našu nije volio – ispričala je Lenka.

Njihovoj ćerki Sanji Jakovljević Miodrag je zabranio da mu dolazi u kuću.

– Otac i Rade su se stalno svađali zbog Milice… Napili bi se, potukli, a onda bi se opet pomirili. Milica je bila 20 godina mlađa od mog oca! U početku su bili kućni prijatelji, a onda je Milica počela da živi kod mog oca. Čula sam da ga je Rade najprije ubo, pa je onda sjeo na njega i rasporio mu grudni koš – kaže Sanja.

Zajedno pili rakiju

Miodragov sin Saša kaže da je Rade već u očevoj kući, gdje je s Miodragom sijedio i pio rakiju, počeo da prijeti nožem.

– Moj otac je tad uspio da mu otme nož iz ruke. Kad su se razišli, Rade je otišao kući i video da mu nema žene. Ponovo je uzeo nož i došao do prodavnice, gdje je bio moj otac. Počela je prepirka i Rade ga je ubio – ispričao je Saša Krstić.

Kurir

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box