Krvavi obračun na Jadranu: Srbin (21) izbo nožem Crnogorca (23) u kafiću u Budvi, pa se dao u bijeg…

F20882FA 7419 402B BB1A 1927978D6138
Podijelite vijest

Budvanska policija uhapsila je N.T. (21) iz Srbije osumnjičenog za ubistvo u pokušaju. Sumnja se da je nanio više ubodnih radan D. Č. (23) u incidentu koji se dogodio u jednom budvanskom lokalu u Starom gradu sat iza ponoći, prenosi Kurir.

Njega su uhapsili inspektori u civilu koji su bili na terenu sinoć. Mladić je pokušao da pobjegne i iz Starog grada se uputio ka jahtama. Policija je kod Lučke kapetanije pronašla nož kojim je izboden D.Č.

Iz Uprave policije Vijestima je rečeno da je uviđaj u toku, te da su prikupljena obaveštenja od oko 20 osoba. Navodno, napadač mu je zadao pet ubodnih rana u predjelu stomaka i dvije u predjelu nogu. O događaju je obaviješteno kotorsko tužilaštvo.

Iz Uprave policije saopšteno je da su u kratkom roku uhapsili N.T. (21) iz Srbije, osumnjičenog za za ubistvo u pokušaju. Kako su kazali, policija je odmah nakon prijave incidenta izašla na lice mjesta, izvršila blokadu Starog grada i pretragu terena i spriječila bjekstvo.

Saslušano je oko 20 osoba koje su bili učesnici incidenta, ali i očevidci i svjedoci.

U istragu je uključen i ronilački tim Protivterorističke jedinice koji je pretragom mora pronašao nož za koji se sumnja da je osumnjičeni koristio prilikom izvršenja djela.

Kako se saznaje, ranjavanju je prethodio verbalni i fizički obračun dvije grupe koje su boravile u ugostiteljskom objektu, stoji u saopštenju UP.


Podijelite vijest