Krvavi sukob: Mladiću zario nož u srce nakon udesa

Policija nocna

Policija iz Novog Pazara od jučer popodne traga za I. L. (39) iz ovog grada pošto je svom sugrađaninu E. M. (29) nakon saobraćajnog udesa zario nož u grudi.

Prema onome što se može saznati, u utorak popodne u Ulici Stefana Nemanje u Novom Pazaru došlo je do sudara motocikla kojim je upravljao E. M. i automobila koji je vozio I. L. Zatim je došlo do opšte prepirke između dvojice vozača, pa i tuče, da bi u jednom trenutku I. L. potegao nož kojim je E. M. ubo u grudi, piše Blic.rs

Prema informacijama iz novopazarske bolnice, gdje je povrijđeni hosptalizovan prije nego što je prebačen u Klinički centar Srbije, E. M. ima povredu srčane maramice.

I. L. je pobjegao s mjesta zločina i do sada nije pronađen. Kamere sa okolnih objekata su snimile tuču i trenutke kada se E. M. drži za mjesto uboda i kasnije pada na ulicu, odnosno kada I. L. ulazi u automobil kojim je pobjegao.

Kako se priča u Novom Pazaru, povrijeđeni E. M. je prije desetak godina poslije svađe nožem nasrnuo i na smrt ranio svog vršnjaka Nedžada Osmanovića. Zbog ovog ubistva osuđen je na deset godina zatvora, ali je amnestiran i pušen ranije na slobodu.