20200625204745 606832
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Crna Hronika

Policija u Kijevu bori se za život dječaka (6) koji je sinoć primljen u bolnicu sa teškim tjelesnim povredama. Majka je tvrdila da je dječak pao kroz prozor, a ispostaviće se da ga je maltene nasmrt pretukao kum.

Dijete je dovedeno u bolnicu bez svijesti, a prema riječima Stanislava Serebjaka iz policije, majka dječaka, kao i muškarci koji su zatečeni u stanu gdje je dijete pretučeno, bili su vidno pijani.

“Tokom uviđaja na licu mjesta ustanovljeno je da su rođaci dječaka slagali ljekare kako bi prikrili zločin. Svi su tvrdili da je dijete palo sa prozora”, objasnio je Stanislav.

Ustanovljeno je da je dječaku teške tjelesne povrede nanio njegov kum, koji je tokom dana došao sa prijateljima kako bi pio sa dječakovom majkom.

Policija je u spavaćoj sobi pronašla tragove krvi, a potom je jedan od prisutnih priznao da je dječakov kum ušao u sobu i tukao dijete, a potom ga izvukao iz sobe napolje i nastavio da se iživljava.

Ubrzo su stigli i pripadnici Centra za socijalni rad koji su majci oduzeli drugo dijete, dječaka starog 9 godina. I drugi dječak je odveden u bolnicu kako bi bio pregledan.

Nije saopšteno zašto je muškarac tukao mališana maltene do smrti, kao ni zbog čega je majka pokušala da zataška čitav slučaj.