Portal 072info

KUPILI SU POLOVNU KAMP PRIKOLICU, I PRONAŠLI U NJOJ SKRIVENU PORUKU OD BIVŠE VLASNICE: Bili su u nevjerici kada su je pročitali

PORUKA profimedia 0352957412 696x487 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Pismo je izazvalo oduševljenje na društvenim mrežama.

Porodica koja je kupila kamp prikolicu otkrila je srdačno pismo koju je ostalo iza bivših vlasnika. Dok su se pripremali za prvu avanturu, porodica iz Brizbejna pronašla je rukom napisanu poruku ostavljenu u jednoj od ladica, koju je napisala 10-godišnja djevojčica po imenu Popi. Bila je sakrivena pored kreveta zajedno sa bijelom narukvicom i upućena je svima koji su preuzeli kamp kućicu od njene porodice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Poruka je glasila:

  • Ovo je nekada bila naša kamp kućica i u njoj smo proputovali polovinu Australije.
  • Ovo je bio moj krevet (gornji krevet) i bilo je veoma dobro. U ovoj fioci (gdje ste našli ovo pismo) čuvala sam sve svoje posebne stvari koje nisam mogla da ostavim kada bismo krenuli na putovanje. Nadam se da ćete veoma uživati u ovoj kamp kućici.
  • Ja idem u 5. razred i veoma sam dobra u umjetnosti. Imam poruku za vas; slijedite svoje snove i kad možete da birate da li ćete da budete u pravu ili da budete ljubazni, odaberite ljubaznost. Uživajte u ovoj kamp kućici.
Podijelite članak
  • 3
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)