Portal 072info

Kvaliteta muškog ‘ponosa’ koja je ženama najvažnija

Je li veličina penisa ženama važna, pitanje je o kojem se vječno raspravlja. Vjerujemo da to ovisi i o individualnim preferencijama svake žene, ali gledajući općenito, nježniji spol u novom je istraživanju dao svoj konačni odgovor o važnosti veličine penisa.

Istraživanje Sveučilišne bolnice u Zürichu dalo je konačan odgovor na vječno pitanje je li veličina penisa ženama važna ili nije.

U istraživanju žene se rangirale karakteristike muškog spolovila prema tome koliko su im važne, a dobiveni podaci pokazali su da je obujam, odnosno debljina penisa ženama na trećem mjestu, dok je dužina tek na šestom mjestu.

Na trećem mjestu, kao najvažniju odliku ispitanice su navele i izgled kože penisa, pored debljine. Postojanje stidnih dlaka oko spolnog organa na drugom im je mjestu, dok se na prvom mjestu našao sveukupni izgled penisa. Dakle, ženama je od veličine puno važnije kako penis izgleda.

Prijašnje britansko istraživanje ustvrdilo je da prosječna dužina penisa u erekciji iznosi 13.12 centimetara, a spuštenog 9.16 centimetara.

Podijelite članak