Kylie Jenner tek rođenom sinu odlučila je promjeniti ime

New Project 2022 03 22T100808 940
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Influenserica Kylie Jenner objavila je da su ona i njen partner Travis Scott promijenili ime svom novorođenom sinu kojeg su bili nazvali Wolf.

“Naš se sin više ne zove Wolf. Nismo osjećali da je to on. Htjela sam to podijeliti jer vidim da svi posvuda pišu Wolf”, napisala je Kylie na Instagramu.

Novo ime nije otkrila.

Video o trudnoći skupio milion pregleda odmah nakon objave.

ČITAJ JOŠ:  Pravila koja će vam pomoći da svojoj djeci osigurate svijetlu budućnost

Kylie je promjenu imena otkrila nakon što je njena videoposveta To Our Son (Našem sinu) u samo nekoliko sati skupila više od milion pregleda na YouTubeu.

U videu Kylie prikazuje privatne snimke koje su nastale od trenutka kada je dobila pozitivan test do samog poroda. U uratku, koji je nešto kraći od deset minuta, pojavljuju se trudna Kylie, njena kćerkica Stormi, partner Travis Scott, ali i cijela porodica Kardashian-Jenner. Kylie u videu prikazuje dječju sobu, luksuzno darivanje djeteta i posebno drvo na koje su nerođenom dječaku članovi porodice ostavljali svoje želje napisane na papiru.

ČITAJ JOŠ:  NASA potvrdila prisustvo vode na površini Mjeseca

Na kraju videa čuje se atmosfera iz rađaonice, ali Kylie nije pokazala sina.

Kylie Jenner je sina rodila 2. februara ove godine.

GODISNJICA
MARKETING