4b9eccb628c0e92e128017bf9436ca60
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 5, 2021 @ 22:10
KATEGORIJA: BiH / Vijesti
FIXGEHALT

Policija u Banjoj Luci traga za nepoznatom ženom, starosti oko 65 godina, koja je od jednog Banjalučanina, uz obećanje da će mu skinuti crnu magiju, uzela oko 13.000 KM i zlatni lančić.

NER FIT

Kako saznajemo, osumnjičena je sjedila u jednom lokalu u centru Banje Luke, a zatim prišla muškarcu i pozvala ga da izađu vani. Zatim mu je gledala u dlan, te rekla da je “pod prokletstvom” i da je neophodno da joj donese sav novac koji ima kako bi mu ona to “skinula”.

Lakovjerni Banjalučanin je potom pješke otišao kući i vratio se sa novcem od oko 13.000 KM koje joj je predao kao i zlatni lančić, te garderobu.

Zatim mu je rekla da tri puta obiđe hram u Banjoj Luci, a kada je on to učinio i vratio se, osumnjičena je već pobjegla.

Tekst se nastavlja nakon reklame

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Policijska uprava Banja Luka apeluje na građane da budu oprezni i da ne daju novac nepoznatim osobama i ne nasjedaju na lažna obećanja pružanja pomoći ili usluga skidanja crne magije.

– U slučaju da budu mete ovakvih prevarnih radnji da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili isto prijave pozivom na besplatan broj 122 – saopćeno je iz PU Banja Luka.

LIDER