LAMIJA USPJEŠNO OPERISANA, OTAC PORUČIO: Moja lavica stojički podnijela sve, ljubi je tata

Nakon što ih je odbio fond, nakon što su im na klinici kazali da su im dosadili uz velike poteškoće i zastoje na putu da se prikupi visokih 50 000 eura, porodica Pehlivanović nije izgubila nadu i vjerovali su u najbolji ishod kada govorimo o bolesti njihove kćerke Lamije.

Podsjetimo, dvoipogodišnja Lamija Pehlivanović boluje od srčnog oboljenja AVSD-a (atrioventrikularni setalni defekt) i mikrocefalije (rijetka anomalija povezana sa usporenim rastom fetalne glave). Da bi joj se olakšalo djetinjstvo i rast neophodno je bilo podvrgnuti je operacijama u Minhenu (Njemačka) koje iznose nepunih 50.000 eura.

Njen otac, ratni vojni invalid, nije gubio snagu niti jednog trenutka nego se svim naporima borio da spasi život svom djetetu. Danas on i njegova porodica slave, budući da je jutros uspješno obavljena operacija mlade Lamije. Operacija je protekla u najboljem redu, a posebnu su emotivne prve riječi koje je njen otac Kemal podijelio sa javnošću putem svog FB profila kazavši: ‘Moja Lavica uspješno operisana i stojički podnijela sve ljubi je tata. Stojim pored nje suze radosnice teku.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE