Lana počela s treninzima, bh. javnosti poslala važnu poruku

Podijelite vijest

Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar vratila se treninzima nakon zasluženog odmora poslije nastupa na Evropskom prvenstvu u Rimu, gdje je u disciplini na 200 metara delfin osvojila zlatnu medalju.

Kratko se obratila javnosti na svojoj Facebook stranicu s obzirom da dobija veliki broj poziva na prijeme, svečanosti i razgovore od strane mnogih institucija, ustanova, pojedinaca, sponzora…

– Osoba koja u moje ime dogovara sve ove aktivnosti i obaveze je predsjednik moga kluba Damir Đedović, te je kao takav jedina adresa za sve gore navedeno. Bilo kakvo drugo istupanje u moje ime nije moguće i smatrat će se zloupotrebom.

U narednom periodu bit ću maksimalno fokusirana na svoje trenažne i takmičarske aktivnosti, pa mi je izuzetno važno da i ovaj dio moje sportske karijere bude posložen i prepoznat na pravi način. Hvala Vam na razumijevanju i velikoj podršci koju mi pružate! – poručila je Lana Pudar.

Sjajna Mostarka će se sada posvetiti pripremama za Olimpijske igre, koje se održavaju u Parizu 2024. godine, što je i najavio Goran Grahovac, jedan od najcjenjenijih trenera u Evropi koji se priključio Laninom timu.


Podijelite vijest