Portal 072info

Lavovima je nemoguće surađivati sa Škorpionima

Slaganje sa šefom, zaposlenicima i suradnicima ključ je uspjeha u poslu. Različite osobnosti kolega i poslovnih partnera mogu imati izrazito velik utjecaj na koncentraciju i motivaciju. Doznajte kako se Škorpion nosi s ostatkom zodijaka na profesionalnom planu.

VATRENI ZNAKOVI
Ovan i Škorpion
Ovoj se astrološkoj kombinaciji ne preporučuje poslovno partnerstvo. Škorpion bi stalno pokušavao umiriti Ovnov zanos i neutemeljeni optimizam, dok bi ovaj zanemarujući upozorenja srljao ususret riziku. Da bi izbjegli sukobe i gubitke, potrebno im je mnogo kompromisa i dobre volje.
Lav i Škorpion
Kao poslovno partnerstvo, ova kombinacija vatre i vode neće trajati ni dok se ne osuši tinta na papiru ugovora. Njihovi će sukobi imati raznolike oblike, ali najčešće će u pozadini svega biti dvoboj ega. Ove su dvije ličnosti toliko različite da teško mogu uspjeti ako odmah ne pristanu na dogovor i razuman kompromis.
Strijelac i Škorpion
Strijelac će biti jako angažiran, a ponekad čak i previše zauzet tražeći razna poslovna uzbuđenja. Međutim, ako mu posao postane dosadan, brzo će izgubiti zanimanje. Škorpion će se usredotočiti na financijske analize i planiranje pa će zajedničkim snagama i voljom ipak uspjeti pokoriti tržište.
ZEMLJANI ZNAKOVI
Bik i Škorpion
Ovaj dvojac može ostvariti vrlo kvalitetan poslovan odnos. Bik je izvrstan u planiranju i smišljanju projekata, dok ih Škorpion provodi u djelo. Bik je nešto praktičniji i realniji, no ni Škorpion se ne razbacuje resursima. Ako su različitog spola, u posao bi se mogla ušuljati i erotska iskrica.
Djevica i Škorpion
Oboje njeguju ozbiljan pristup radu pa se nerijetko udružuju u poslovnu suradnju. Odličan su par i sjajno funkcioniraju u svakoj grani biznisa. Odvažni Škorpion vodit će glavnu riječ i donositi teške odluke, a Djevica će preuzeti savjetodavnu ulogu i rješavati administraciju. Mogući su nesporazumi zbog toga što Škorpion katkad voli riskirati, a Djevica igra na sigurno.
Jarac i Škorpion
Ova će dva znaka biti dobri poslovni partneri. Lako će se dogovoriti o financijskim aspektima poslovanja, a Jarac će naporno raditi, jer u tome uživa. Škorpion će također dati značajan doprinos dopuštajući Jarcu da se bavi misaonim radom dok će se on pozabaviti operativnom stranom poslovanja.
ZRAČNI ZNAKOVI
Blizanci i Škorpion
Njihov je profesionalni odnos kompliciran zbog razlike u brzini i dubini. Blizanci su brzi, Škorpion je dubok. Moguće su prepirke i povremeni ljubomorni ispadi, koji bi mogli čak i ugasiti posao. No ako pametno podijele zadatke i detaljno razrade poslovni plan, uspjeh neće izostati.
Vaga i Škorpion
Srodne potrebe i očekivanja Vagi i Škorpionu olakšat će pronalazak kompromisa, a rješavanje problema će doživjeti kao zanimljiv timski rad. Različiti su, ali se ne sukobljavaju, nego nadopunjuju. Iako privatni život uvelike utječe na radnu sposobnost Vage, Škorpion to uspješno tolerira.
Vodenjak i Škorpion
Poslove obavljaju različitim ritmom i imaju drukčije prioritete. Škorpionu je Vodenjak počesto previše hirovit i nepredvidljiv, a Vodenjak njega doživljava mutnim i tajnovitim. Također, Škorpion je trezveniji s novcem, dok ovaj drugi katkad ulijeće u nerazumne troškove. Bilo bi poželjno da ih netko treći nadzire.
VODENI ZNAKOVI
Rak i Škorpion
Budući da se radi o dva znaka koja se dobro razumiju, nesumnjivo će biti i izvrsni poslovni partneri. Između njih je prisutno veliko uzajamno poštovanje pa postizanje kompromisa neće biti problem. Maštoviti Rak i Škorpion koji pametno određuje svaki financijski potez sigurno je dobitna kombinacija.
Škorpion i Škorpion
Kada nešto odluči, niti jedan od partnera Škorpiona neće biti spreman popustiti i pristati na kompromis. Većinu će vremena provesti raspravljajući, a to nije način na koji se gradi uspješno poslovno partnerstvo. No oboje dobro upravljaju novcem i mogu surađivati preko treće osobe.
Ribe i Škorpion
Ovo su dvoje u pravilu odlični poslovni partneri. Škorpion može uspješno kontrolirati financijsku stranu, a Ribe mogu pridonijeti mnogo dobrih ideja za dizajn i oglasne kampanje. Suradnici u ovoj kombinaciji mogu godinama raditi u ugodnoj atmosferi i uz stalne pozitivne rezultate.
Podijelite članak

Počitajte još

Evo kakvo nas vrijeme očekuje danas

072info

Premiership se vraća 17. juna, prvog dana odmah veliki derbi

072info

DiCaprio donirao novac za pomoć ugroženoj vrsti planinskih gorila u Kongu

Redakcija

Objavljene fotografije hapšenja Alena zvanog “Luster” koji je švercao drogu iz BiH i Albanije

Redakcija

State Department objavio odluku o proglašenju Zukića nepoželjnom osobom u SAD-u

Redakcija

Slike užasa iz Salvadora: Uznemirujuće priče iz karantina

Redakcija

Građani ovih zemalja mogu ući u Crnu Goru

Redakcija

Ko je Tijana Ajfon, osumnjičena za organiziranje prostitucije

Redakcija

To smo dugo čekali: Moderna verzija legendarnog Renaulta 4 (FOTO)

Redakcija

Trostruko ubistvo u BiH

Redakcija

SIPA: Nakon Solaka i Hodžić zadržan na kriminalističkoj obradi

072info

Muftija Sulejman koji je oženio 50 godina mlađu Eminu i ranije šokirao javnost

Redakcija

Jennifer Lopez mokra do kože plesala po kiši, a onda uradila neočekivano (VIDEO)

Redakcija

Policija na zabavi u Bijeljini zatekla i sudiju koji je dijelio pravdu u Ligi prvaka

072info

Zelena salata djeluje čudotvorno – uklanja bol i nesanicu, smiruje

072info

Opsadno stanje pred Hitnom pomoći u Sarajevu: Otkrili smo o čemu se radi

Redakcija

Predstavnici Vlade ZDK uručili bolnici u Tešnju mobilni rendgen uređaj

072info

Zavirite u predivnu Dolinu Mumijevih po kojoj je i snimljen crtani film

072info

Postfestum još jedne zabave u BiH: Starlete, sudije, droga, oružje i policija

Redakcija

Haos u Americi: Gori pola grada (VIDEO)

Redakcija