‘Lažni uposlenici’ Unicredit banke zloupotrebljavaju podatke: “Ne odgovarajte…”

Screenshot 5 61
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Ukoliko imate sumnju u prevaru, nemojte pokretati poveznice/linkove i nemojte nikada prilagati vaše lične podatke i lozinke

UniCredit Bank obavještava svoje klijente da su u poslednje vrijeme zabilježeni slučajevi lažnog predstavljanja i kontaktiranja naših klijenata od strane nepoznatih osoba koji se predstavljaju kao zaposlenici Banke s ciljem zloupotrebe.

Ljubazno napominjemo da obratite pažnju, te ukoliko se putem telefonskog poziva, SMS-a ili nekog drugog vida online komunikacije od vas budu tražili bilo kakvi lični/osobni podaci, podaci koji se tiču vaše kartice, aktivacijskog koda ili PIN-a m-ba aplikacije, na iste NE ODGOVARATE.

Ovim putem naglašavamo da UniCredit Bank od svojih klijenata nikada neće tražiti povjerljive informacije putem telefona, SMS-a, Viber-a, kao što su br. kartice, PIN, lozinka i sl.

Ukoliko imate sumnju u prevaru, nemojte pokretati poveznice/linkove i nemojte nikada prilagati vaše lične podatke i lozinke.

Za sva pitanja i prijave potencijalne sumnje na raspolaganju Vam stoji Podrška korisnicima UniCredit Bank putem besplatnog info telefona 080/081-051 i email adrese [email protected], navodi se u saopštenju Banke.