Legendarna Zorica Brunclik oduševila zeničku publiku (FOTO)

Legendarna Zorica Brunclik sinoć je upriličila nezaboravan nastup u Restoranu Trubadur Zenica, a koji je veliki broj posjetilaca više nego oduševio. Ova kraljica narodne muzike koja “traje” više od 40 godina sinoć je još jednom pokazala zašto je njena dosadašnja karijera sve ove godine išla isključivo uzlaznom putanjom, a zadovoljna lica po završetku njenog nastupa pokazatelj su kako je ispunila očekivanja mnogobrojne publike.

Osim što je svojim izgledom zablistala na sceni, interpretacije najvećih hitova poput ‘Lažem sebe da mogu beze tebe’, ‘Avlije, avlije’, ‘Kada bi me pitali’ i mnoge druge dovele su odličnu atmosferu do usijanja. Kratki predah i pauza koju je Zorica trebala iskoristiti za odmor ipak je provedena u druženju sa mnogobrojnim fanovima, a koji su se željeli fotografisati sa njom što im je ova folk diva i omogućila.

Da za nju u Zenici “nema zime” i da uživa ogromnu popularnost pokazatelj je i nastup koji će upriličiti i večeras, budući da je prva noć rasprodana u rekordno kratko vremenu. Oduševljenje popularnošću koju uživa u Zenici, a u kojoj je kako je sinoć otkrila i održala svoj prvi nastup u karijeri, ovaj legendarnoj pjevačici itekako imponuje a što je u nekoliko navrata kazala i publici.

Zahvalivši se publici koja joj mnogo znači, Zorica je sve posjetioce pozvala i na njen veliki solistički koncert u Sarajevu krajem maja mjeseca.

Kako je to sinoć izgledalo u prepunom Restoranu Trubadur, a gdje će i večeras za najbolji provod u gradu biti zadužena Zorica, pogledajte u fotogaleriji Benjamina Hazića koju ćemo uskoro objaviti i na našoj Facebook stranici?!

[flagallery gid=537]

Prethodni članakBiH jedina u Evropi nije počela provoditi proces digitalizacije
Sljedeći članakRezultati popisa stanovništva 15. juna