Legende u Restoranu Trubadur

Legende u Restoranu Trubadur

Grupa-Legende

Grupa LegendE osnovana je u Beogradu 1988.godine, kada i objavljuje svoj prvi album. Prva koncertna sezona grupe počela je na Bogojavljanje 19. januara 1995. godine, koncertom u beogradskom Sava Centru i do februara 2013. godine održan je 51 koncert u istoj dvorani. Tradicija koncerata u Sava Centru se nastavlja već punih devetnaest godina neprekidno, i svaka nova koncertna sezona započinje u Sava Centru, zatim grupa LegendeE nastavlja sa turnejom po gradovima širom Srbije, regiona i inostranstva.

Do danas grupa LegendE je održala preko hiljadu i šesto koncerata u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj, Poljskoj, Kipru, Švedskoj, Sloveniji, Švajcarskoj, Austriji, Kanadi, Nemačkoj, Australiji, SAD-u, Rusiji i Francuskoj.

Jubilarni – hiljaditi koncert obilježen je 05. februara 2005. godine a proslava dvadesetog rođendana grupe LegendE obilježena je februara 2008. godine, u velikoj dvorani Sava Centra.

I ova 2013. godina započela je sa 51. koncertom grupe LegendE u prepunoj, velikoj dvorani Sava Centra 09. februara, nakon čega se koncertna turneja kreće veoma uspješno, u prepunim Domovima kulture, u gradovima i mjestima širom Srbije.

Nakon pauze kada govorimo o muzičkim dešavanjima u Restoranu ‘Trubadur’ vrijeme je za još jedan novi projekat koji zaslužuje veliku pažnju. Naime, samo za istinske ljubitelje kvalitetne muzike ‘Trubadur’ će 14. juna ugostiti popularnu grupu LEGENDE koja svojim nastupima ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

Informacije u vezi sa rezervacijom i zvaničnom prodajaom karata očekujte uskoro.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica