Screenshot 9 212
AUTOR: H.D.
DATUM: kol 25, 2020 @ 22:20
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
  • Lejla i Tarik Filipović imaju jedan od najskladnijih brakova pa ne čudi što mnogi žele znati detalje njihovog romantičnog odnosa
  • Priliku za to imali su i putem Instagrama gdje je bivša misica svojim pratiteljima odgovarala na pitanja
  • Tako je otkrila je li Tarik ljubomoran i gledala li ga u voditeljskoj ulozi u Milijunašu, a primila je i mnoštvo komplimenata
FIXGEHALT

Tarik i Lejla Filipović godinama su bili poznanici, a onda je nakon jedne kave počela njihova ljubavna priča zbog koje danas slove za jedna od najskladnijih parova. Iako su par postali par 2006., godinu dana nakon što je Lejla postala samohrana majka tada trogodišnjeg Dina, kojeg je dobila u braku s Dadom Majolijem, Tarik i Lejla svoju vezu potvrdili su tek sljedeće godine.  Ljubavni odnos brzo se razvijao, a tada je jedan od najpoželjnijih neženja bivšu missicu zaprosio na vjenčanju svog prijatelja kojem je bio kum.  I nakon 12 godina braka u kojem su dobili sina Armana (12) Tarik i Lejla izgledaju zaljubljeno, a ima li ljubomore u njihovu braku 43-godišnja Lejla otkrila je na Instagramu. 

NER FIT

Naime, bivša misica odgovarala je na pitanja svojih pratitelja koji su iskoristili priliku da saznaju nešto o njihovom romantičnom odnosu. 

‘’Tarik je ljubomoran točno koliko treba. Što bi neki rekli, zdrava ljubomora. Premda je na početku naše veze bio prilično ljubomoran‘’, odgovorila je Lejla na Instagramu. 

Iako mnogo vremena provode skupa, jednoj pratiteljici Lejla je otkrila gleda li Tarika i u voditeljskoj ulozi u emisiji Milijunaš.

Tekst se nastavlja nakon reklame

”Gledam, ali ponekad totalno smetnem pa zaboravim da je taj dan kviz. Zato moja mama i njegovi roditelji ne propuštaju niti jednu emisiju’’, napisala je Lejla.

 | Autor: Instagram/@lejla.filipovic Instagram/@lejla.filipovic

Uz upite, Lejla koja je se odmara u Rakovcima, malom mjestu pored Poreča,  primila je  mnoštvo komplimenata, a jedna pratiteljica poručila joj je kako je ‘’zaista najljepša žena na svijetu’’.


‘’Ajme…ma što reći nakon ovakve poruke. Hvala mojim divnim ženama od kojih dobivam većinu ovakvih poruka’’, zahvalila se Lejla.  

Miss7

LIDER