Untitled design 37 1536x1229 1
AUTOR: H.D.
DATUM: ruj 29, 2021 @ 8:50
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Dobre tene i svijetle traperice uvijek prolaze u ležernijim dnevnim izdanjima, a zna to i Lejla Filipović koja je upravo takvu kombinaciju odabrala za odlazak na Food Film Festival koji se do 3.  oktobra održava u Zagrebu. Na festivalu se mogu isprobati razni street food specijaliteti, kao i uživati u dobrim filmovima i muzici.

 U ugodnoj i zabavnoj atmosferi festivala Lejla je uživala s prijateljicama, a ljepotica je, kao i uvijek, pažnju privukla i svojim odjevnim izborom.

Jednostavnu, ali efektnu kombinaciju uklopila je od svijetloplavih traperica koje sežu do sredine listova te bijele majice retro dizajna s Mickey Mousom i crvenim obrubom oko ovratnika i rukava. Odlučila se i za udobnu obuću te je nosila chunky model tena u bijeloj boji s crnim detaljima.

Ovakve robusnije tene s debljim đonom odličan su izbor za sportske kombinacije sa šik prizvukom, a zbog debljeg đona mogu i zamijeniti visoke potpetice jer imaju efekt vizualnog izduživanja nogu. Stajlingu za festival Lejla je dodala još klasični crni sako te bijelu torbicu.

LIDER