Lepa Brena želi postati baka

Lepa Brena ne krije da joj je godina na izmaku bila veoma naporna i da jedva čeka da se završi 2023. U Novoj 2024. godini volelja bi postati baka jedne djevojčice.

– Ova godina mi je bila veoma izazovna i kreativna, ali isto tako i veoma psihofizički naporna – istakla je na početku razgovora za Kurir.

– Mi profesionalni pjevači živimo kao sportisti: moramo spavati na vrijeme, biti u fit formi, ne smijemo se prejedati da bismo mogli obući profesionalne kostime, ne smijemo biti poročni. Ja volim popiti čašu vina i družiti se s prijateljima koji imaju dobru energiju. Na privatnom planu bih voljela imati više unučića. Nekako je najveća sreća svih nas kad se igramo s našim unucima. Tako da se nadam, da će osim muških, biti i neka djevojčica – rekla je.

Novinari su je, između ostalog, pitali i je li podlegla trendu “Crnog petka” i je li nešto kupila tog dana.

– Nije mi ni palo na pamet. Ja imam nekoga ko je zadužen za moju odjeću što se tiče scene. A za privatnu odjeću imam svoju asistenticu koja mi naručuje samo online, tako da meni sve to stigne na kućnu adresu. Uopće više ne moram ići u šoping – zaključila je.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE