405242 screenshot 6 f e1613845535467


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Naime, kada se Lazar rodio 1994. godine Kristijanov život bio je u opasnosti pa su on i Lazarova majka Danijela odlučili da zbog djetetove sigurnosti, u izvodu iz matične knjige rođenih ne bude upisano Kristijanovo ime.

Stoga je Golubović prije ulaska u “Farmu” otišao u opštinu i priznao očinstvo. Golubović junior nije htio da se eksponira u medijima dok mu je otac boravio u rijalitiju, da ne bi imao dodatne probleme u kući. Naime, Kristijanova bivša punica Branislava, koja je dobila starateljstvo nad Lazarom poslije smrti jćerke Danijele, navodno je tada zabranila unuku da priča o ocu.

Ipak, Lazar nikad nije krio da ima drugarski odnos sa tatom, kao i da ga je posjećivao dok je bio u zatvoru. Poslije Kristijanovog hapšenja Lazar se nije pojavljivao u medijima.

Podsjetimo, Kristijan Golubović je prošle godine izašao iz zatvora i potpisao ugovor za ulazak u “Zadrugu 4” u kojoj trenutno i boravi.

Kristijan je godinama u braku sa Ivanom Veljković, koja već 8 godina sama podiže njihovo dijete. Par ima kćerkicu Veru, a za njegovu ženu svi kažu da je prava ljepotica.