Portal 072info

Novi detalji o zdravstvenom stanju Čedomira Jovanovića

32 13
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović konačno je prespavao noć bez bolova jer je terapija koju su mu ljekari prepisali dala očekivane rezultate.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Sada je mnogo bolje. Bolovi su nestali i diše samostalno. Utvrđeno je da u njegovom slučaju ne postoji ništa akutno. Urađena mu je magnetna rezonanca pluća, krvnih sudova i abdomena i sve druge neophodne pretrage i utvrđeno je da nema akutnih problema. Najvažnije je da je terapija dala željene rezultate i ljekari mu predviđaju uspješan oporavak. Pošto nije pozitivan na koronavirus, Čeda bi mogao uskoro da bude otpušten na kućno liječenje – ispričao je izvor iz Jovanovićevog okruženja, pišu Novosti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Šest dana na liječenju

Lider LDP-a već šest dana se nalazi na bolničkom liječenju u KBC „Dragiša Mišović“, a primljen je zbog jakih bolova u grudima i stomaku. 

Tada je postojala sumnja da je ponovo zaražen virusom, jer je i prije šest mjeseci sa sličnim simptomima primljen na Infektivnu kliniku u Beogradu. Jovanović je zbog zaraze koronavirusom i srednje teške kliničke slike više od deset dana u julu bio na bolničkom liječenju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Obostrana upala pluća

Podsjećamo, u medijima su se posljednjih dana pojavljivale različite informacije o Jovanovićevom stanju, koje po riječima njegove supruge Jelene nisu tačne. On ima obostranu upalu pluća koja se zapravo vuče još iz jula, uz nju i embolije, ali šta je prava dijagnoza ljekari tek treba da otkriju.

– Loše je, trpi jezive bolove zbog čega uz četiri antibiotika prima ketanol, trodon, čak i morfij. Svi parametri su mu poremećeni. Sumnjali su na unutrašnje krvarenje, ali srećom nije. Pritisak mu je zbog bolova užasno visok i teško ga lijekovima vraćaju u normalu – rekla je jučer Jelena Jovanović za “Blic”. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 5
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME