Lijepa fudbalska priča u Tetovu: Kupovinom ulaznice pomažete u liječenju sugrađanina

Lijepa fudbalska priča u Tetovu: Kupovinom ulaznice pomažete u liječenju sugrađanina

Fudbalski klub Borac iz Tetova uz NK Čelik najstariji je fudbalski klub u Zenici. Od ove sezone ponovo se klub nakon par godina pauze takmiči u seniorskoj Kantonalnoj ligi ZDK.

Prošle nedjelje u Tetovu, koje je udaljeno nekoliko minuta od Zenice bio je pravi fudbalski spektakl, budući da je gostovao NK Čelik. Naravno sve je prošlo u najboljem redu, te će se ta utakmica još prepričavati u ovom mjestu nadomak Zenice.

U ovom klubu nastavili su s aktivnostima, a pokrenuli su i humanitarnu akciju za sugrađanina Amira Halilovića, koji ima karcinom pluća, te mu je hitno potrebna pomoć. Sutra će u okviru Kupa ZDK, Borac na svome terenu dočekati gradskog rivala Sporting iz Zenice. Za ovaj meč štampane su i karte podrške, a 30 posto od prodatih ulaznica će biti usmjereno na liječenje njihovog sugrađanina.

Svakako lijep gest čelnih ljudi ovog kluba Aldina i Miralema Šišića, koji žele da s ovim klubom nakon ponovnog aktiviranja ispišu lijepe priče, te da od Borca naprave stabilan klub sa svim selekcijama.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica